Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

MARBELLA Spirit & Jóga

2023. febr 15 @ 10:00 - 2023. febr 20 @ 12:00

Érezd magad otthon Marbellán!

Olyan előnyünk van Spanyolországban, ami kétségkívül egyedivé teszi az általunk szervezett tábort.
Képzeld el, hogy egy külföldi barátod meglátogat, aki először lévén a városodban kicsit elveszettnek érzi magát, mert a rengeteg kínálkozó lehetőség közül nem tudja hová menjen, mit érdemes megnézni, hol lehet jót enni, inni, lenni. Mivel Te ismered a várost, ezért biztonsággal Rád bízhatja magát, mert Te “bennfentes vagy”, tudod hová és hogyan kell menni.
Nos mi, olyan különleges helyzetben vagyunk, hogy a YogaTravel egyik alapítója Alex már 18 éve él Marbellán, így gyakorlatilag Ő a mindent is ismerő bennfentes személy.
 
Nagyon hálásak vagyunk a korábbi visszajelzéseknek, melyek szerint különleges nyugalmat és biztonságot jelentett Alex személye, ami inkább tette Őt házigazdává, aki vendégül lát, mintsem kísérővé, aki ugyanúgy idegen az adott országban, mint bármely csoporttag. Ez által egy olyan egyedi élmény volt az ott töltött pár nap, ami valójában minden velünk tartót egyszerre tett A “bennfentes személlyé”.
Amikor úgy tudsz meglátogatni egy helyet, hogy valaki már minden kis utcát ismer, akkor igazán mélyen és különleges nézőpontból nyerhetsz betekintést, amire egy hagyományos utazás alkalmával nincs lehetőség.
 
“Nyugalommal töltött el és nagyon kényelmes volt, hogy anyanyelvi szinten beszélő vezetőnk volt, aki a legjobb helyeket mutatta nekünk. Nem kellett azon stresszelni, hogy mit és hol érdemes enni, hogy melyik bárba menjünk be egy koktélra és milyen látnivalókat érdemes megnézni.” /Ági/
 
Éld át milyen érzés otthonosan mozogni egy felfedezésre váró országban!
A tőlünk megszokott profi szervezésben az alábbiakat kapod majd:
 
Szállás: exkluzív villa. Több info és képek hamarosan a beszélgetés részben
Bőséges közös reggeli és rengeteg nevetés
Jóga órák a Földközi tenger és az Atlanti óceán partján.
Sup & surf
Chill
Változatos programok:
Nerja – “Európa erkélye” néven elhíresült városka egy szikla szirtre épült, ahonnan csodás kilátás nyílik a tengerre. E mellett a hangulatos kis utcácskákban és a hatalmas pálmákkal szegélyezett sétányán barangolva egyedi hangulatot élhetünk át.
Ronda – Szerényen csak az andalúz települések legszebbike-ként emlegetik, az ide látogatók egytől egyig áhítattal csodálják. Hát essünk mi is ámulatba.
Tarifa – Gyere velünk a világ végére! Az ókorban innen számították a világ végét, mivel az Atlanti-óceán végtelennek tűnő messzeségének a hajósok nem mertek nekivágni. Több szempontból különleges helyszín, többek között ez a szárazföldi Európa legdélebbi pontja valamint itt ér össze a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán, amelyek érdekes módon nem keverednek, ezért az eltérő színük miatt láthatóan éles határvonalat képezve páratlan látványt nyújtanak.
Benalmadena Stupa – A 33 méter magasságával Európa legnagyobb stupája, a béke, a jólét, a harmónia és a megvilágosodás emlékműve, ahonnét gyönyörű panoráma nyílik a Costa del Sol-ra. Zarándokok százai jönnek erre a helyre, hogy meditáljanak úgy, hogy az óramutató járásával megegyező irányban körbejárják a templomot, és valóra váltják vágyaikat. Ezt fogjuk tenni mi is
Chill night – A “kis csapat” mindig nagy örömmel fogadja, amikor az egyik este kicsit belenézünk a marbellai estébe egy laza, kötetlen koktélra, vizipipára (kinek mihez van kedve).
 
Transzfer:
A Ryanair malagai járatához igazodva biztosítjuk a reptér-Marbella, Marbella-reptér transzfert.
A városlátogatásokra és egyéb programokra közösen, saját kisbusszal megyünk majd. (Az ár tartalmazza, így neked külön autót nem kell bérelni.)
 
Összefoglalva az ár tartalmazza:
✅ szállást exkluzív villa apartmanban
✅ reggelit a házon belül
✅ reptéri transzfert oda-vissza
✅ programokra utazást, programokat
✅ jóga órákat
✅ welcome drinket
✅ bennfentes idegenvezetést
✅ jó hangulatot és közösségi élményt baráti közegben és csodálatos helyszíneken
 
AMIT AZ ÁR NEM TARTALMAZ:
•Repülőjegy (az ára folyamatosan ingadozik, érdemes minél előbb megvásárolni a gépen lévő férőhelyek miatt)
•ebéd, vacsora ..közös megbeszélés alapján, ahol kedvünk van, autentikus éttermekben, kedvező áron.
 
Időpont:
2023.02.15-20.
(6 nap/5 éjszaka, szerda-hétfő)
 
Ár: 870€
Early bird ár: 785€ (2022.12.30-ig történt befizetés esetén)
Foglald le a helyed az előleg (450€) vagy a teljes részvételi díj befizetésével.
 
Jelentkezni az oldal alján található foglalási form segítségével lehet.
 
Ha már most eleged van a télből. Tervezz előre és biztosítsd a helyed. Így már kezdheted is vágni a centiket és gondolatban már a mesés Marbella tengerpartján pihenhetsz.
Marbella-i utazásunkra mindig nagy az érdeklődés, de megtartjuk a kis létszámot, hogy továbbra is közvetlen és családias legyen a légkör, ezért érdemes időben jelezni a részvételi szándékod, hogy semmiképp se maradj ki.
Készséggel és örömmel válaszolunk bármilyen kérdésedre. Ne habozz keresni minket üzenetben, emailben vagy telefonon.
A programok az időjárás függvényében változhatnak!
 
Legyen Neked is hazai pálya Marbella! 
 
Várunk szeretettel:
Timi & Alex

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  2023. febr 15 @ 10:00
  Vége:
  2023. febr 20 @ 12:00
  Esemény kategóriák:
  ,

  Helyszín

  Marbella
  Malaga Spanyolország

  Leave a comment