Skip to content Skip to footer
Események betöltése
Csatlakozz hozzánk május 26-28 között, és merülj el egy egyedülálló jógás élményben a festői Fenyves Yacht Clubban, közvetlenül a Balaton partján.
 
Az esemény során garantált a teljes feltöltődés. A Fenyves Yacht Club kényeztető környezetében, saját stéggel és vitorlás kikötővel rendelkezünk, ahol jógázni is fogunk, ha az idő engedi. Étkezéseink félpanziósak lesznek, egészségtudatos fogásokkal, reggel svédasztal, vacsorára pedig három fogásos menü.
 
Az esemény során kikapcsolódást és feltöltő élményeket kínálunk, beleértve egy vitorlás programot hétfőn, ahol egész nap egy Jeanneau 409 típusú hajóval vitorlázhatunk a Balaton hullámain. Naponta két jógaóra, meditáció, welcome drink, koktélozás, szauna, bowling, biliárd és egyéb szabadidős tevékenységek várnak rátok.
Opcionálisan bérelhetsz SUP deszkát is, hogy teljesen kihasználd a Balaton nyújtotta lehetőségeket. Sőt, ha van kedvetek és az idő is engedi, akkor egy SUP jógát is tartunk a Balaton hullámain!
Várunk szeretettel ezen a különleges eseményen a Fenyves Yacht Clubban, ahol elindíthatod a nyarat és a vízzel is kapcsolódhatsz, mely rengeteg pozitív energiát hordoz magában!
 
EARLY BIRD jegyek március 17-ig: 89.000 Ft
Normál ár: 109.000 Ft
Titkos tipp: AJÁNDÉK VALENTIN NAPI ÁR csak február 14-én: EARLY BIRD -10%
Férőhelyedet 40.000 Ft előleggel biztosíthatod, így biztosan ott leszel velünk ezen a felejthetetlen kalandon!
 
A FÉRŐHELYEK LIMITÁLTAK!
Bármilyen kérdés esetén készséggel és örömmel állunk rendelkezésedre.
 

Várunk szeretettel!
Timi & Alex
YogaTravel

Foglalás: