Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

Yoga & Ski a varázslatos Alpokban

március 23 @ 08:00 - március 26 @ 19:00

Végree végree! Eljött ez is. Egy régóta dédelgetett ötletet sikerült most tető alá hozni.
És nem is akárhogyan… amolyan YogaTravel-es színvonalon.
 
Alig hagytuk el a Mesés Shiraz Hotelt, amely táborunk azt kell mondjam minden tekintetben minden várakozást felülmúlt. És máris itt a következő nagy dobásunk, ami garantáltan megint nagyot fog szólni!
 
Nem túlzás azt mondani, hogy felejthetetlen élményt hozunk Nektek megint.
 
Minden adott, amit megszokhattatok tőlünk. Szemkápráztatóan gyönyörű helyszín, pazar luxus wellness szálloda, fantasztikus gasztro kínálat, egyedi élmények, magas szintű jóga órák és befogadó, nyitott, összetartó társaság.
Bizony, ahogy a címből is látszik a síelést hoztuk össze a jógával.
 
Az Alpok fővárosaként emlegetett Innsbruckba érkezünk, ahol lenyűgöző, havas hegyvonulatok vesznek körül. A megnyugtató hófödte táj látványa adja majd azt a páratlan feltöltődést, amit kevés helyen lehet megtapasztalni. Valószínű önmagában azzal el lehetne tölteni napokat, hogy csak kiülünk egy csöndes helyre egy forraltborral és nézzük a tájat.
 
De ennél sokkal aktívabbra tervezzük az ottlétünket, ezért jógázni fogunk napi 2x és ha az időjárás engedi akkor a szabadban, gyönyörű kilátással a háttérben. Megnézzük Innsbruck városát, kirándulunk a csodás, hófedte tájon, síelünk, finomakat eszünk, együtt vagyunk és mint mindig, megint sokat nevetünk. Mindezek mellett pedig élvezzük a wellness szálloda nyújtotta kényelmet és feltöltődést.
 
A síelést abszolút kezdők (mi is azok vagyunk) is élvezni fogják, mert a csapatnak 2 saját síoktatója is lesz, akik mindenben segíteni fognak és megtanítanak minket az alapokra. Ugyanúgy vagyunk mi is, mint ahogy többen mondtátok: „bár nem tudunk síelni, de nagyon lelkesek vagyunk”
Nem kell felszerelést cipelned és venni sem kell csak erre az alkalomra, mert mindent kapunk a helyszínen. (sílécet, sícipőt, sisakot)
 
A síterepünk a híres Schlick 2000 gleccser lesz ahova egy téli vasúttal jutunk el a szállodából, lenyűgöző terepen. A gleccser egy igazi téli paradicsom, ahol a pályák varázslatos környezetben, hóborította meseerdők közt kanyarognak, közben a hatalmas sziklák, mint óvó bástyák vesznek körül. Elképesztő látvány!
 
A szállodánkról szintén csak fokozott jelzőkkel lehet beszélni. Igazi prémium wellness szálloda íncsiklandó ételkínálattal, csodás környezetben és fantasztikus kilátással a hegyekre.
 
Időpont:
2023.03.23-26. (csütörtök-vasárnap)
 
Tehát, amire számíthatsz és az ár tartalmazza:
 
Szállás:
Hotel dasMEI****
Bőséges, nagy választékú svédasztalos reggeli
Wellness használat
Síbérlet a felvonók és a pályák használatára
Saját síoktatók a csoportunk részére
Sífelszerelés bérlés
Jóga órák
 
Amit az ár nem tartalmaz:
Utazás költsége (ebben úgy tudunk segíteni, hogy a végleges csapat összebeszél és több autóval, segítve egymást, megosztjuk a költségeket, “telekocsi”)
Vacsora illetve egyéb étkezések.
 
Részvételi díj: € 680
Early Bird ÁR: € 595 (2023.02.15-ig)
 
Az érdeklődés már a megszellőztetett infók alapján is elég nagy volt, így nem érdemes sokáig húzni a jelentkezést, mert a helyek száma ezúttal is véges. (Több esetben volt már, aki lemaradt egy-egy táborról, mert már betelt a létszám.)
 
A részvételedet az előleg befizetésével (350euró) tudod biztosítani.
Ha magabiztos síelő vagy és akár még felszerelésed is van, érdeklődj a kedvezmények iránt.🤩
 
Jelentkezésed az oldal alján található formon keresztül várjuk!
 
Ez megint egy olyan tábor lesz, amit nem érdemes kihagyni!
 
Bármilyen kérdéssel habozás nélkül fordulj nyugodtan hozzánk az elérhetőségeink bármelyikén.
 
Várunk szeretettel!
Timi & Alex

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  március 23 @ 08:00
  Vége:
  március 26 @ 19:00
  Esemény kategóriák:
  ,

  Helyszín

  Das Mei Hotel
  Nattererstraße 24
  Mutters, Tirol Ausztria