Skip to content Skip to footer

Rólunk

Az utazás, az élet és a természet iránt szenvedéllyel elkötelezett csapat vagyunk. Szeretünk tudatosan élni, ezért nagy odafigyeléssel készítünk Nektek élményeket melyekben útközben megállva, fellélegezve vagy sétálva de mindig szabadságban és tudatában annak ami körülvesz tudjuk meg kik vagyunk. Célunk, hogy egészséges és kiegyensúlyozott jóga életmódot vigyél be a mindennapi városi életedbe.

“Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök.” 
(Paulo Coelho)

Alex

Hatha, Yin és SUP jóga oktató
az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője,
az Alexander Yoga & Events életérzés és a yogatravel.hu alapítója.

Hiszem, hogy a jóga gyakorlása és a belső béke megteremtése nem helyfüggő. Az lenne az ideális, ha erre bárhol képesek lennénk, hogy végül ne legyen szükségünk kinti kapaszkodókra és rájöhessünk, hogy a belső nyugalmunk megteremtése a mi kezünkben van.

Ennek lehetőségét adom Neked a szervezett utazásaimmal mind a különleges külföldi és mind a csodás belföldi helyszíneken egyaránt. Itt kikapcsolhatsz, feltöltődhetsz, hogy aztán hazaérkezve frissen, új erőre kapva tudj nekivágni a hétköznapok kihívásainak.
17 éve élek Spanyolországban, Marbellán. Folyamatosan szervezek élménytáborokat a kinti otthonom mellett, gyönyörű tengerparti helyszínekre és Magyarországra, ahol a különféle jóga órák mellett igényes wellness hotelekben töltődhetsz fel és luxus körülmények között merülhetsz el a teljes kikapcsolódás élményében.

Célom kimozdítani Téged a zajos nagyvárosi mókuskerékből és azt a bizonyos “flow” élményt adni amiben megtalálhatod a  saját áramlásod. Segítek, hogy felfedezd az elméd működésének azon állapotát, melyben az időérzékelés megszűnik és örömmel elmerülhetsz abban a tevékenységben amit éppen csinálsz.

Remélem, hamarosan személyesen is találkozunk és velem tartasz ezeken az inspiráló belső utazásokon ahonnan Te is felejthetetlen és életre szóló élményekkel gazdagodva térhetsz haza!

Namaste🕉
Alex

“Ha ujjaddal megérinted a tengert, az egész világgal kapcsolatba kerülsz.”
(Olia Savicevic Ivancevic)

Timi

Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, yogatravel.hu alapítója, FitHD TV csatorna jógaoktatója

A mozgás örömét és szabadságát már több mint, 10 éve igyekszem átadni az embernek. Kezdetben táncot és aerobikot oktattam és 8 éve indultam el a jógaoktatás útján is.

Ami a jógában a legjobban megfogott az az, hogy a rendszeres gyakorlás nem csak a testemet fejlesztette, hanem az elmémet és a lelkemet is pozitívan befolyásolta. Segített megtapasztalni az áramlás, a jelenben létezés valódi örömét. Amikor ezeket megélhettem, tudtam, hogy ezt másoknak is át kell adnom, ezért megalkottam a saját kis jógámat, amely teljesen „emészthető” könnyen befogadható formában adja át a mai kor embere számára is a jóga valódi lényegét.  Pont ezért, évekkel ezelőtt létrehoztam a Jóga Paradise stúdiót, ahol modern, fiatalos, barátságos környezetben fejlődhet az ember.

A jóga oktatás mellett elkezdtem táborok szervezésével is foglalkozni. Itt a legjobban az motivált, hogy az emberek valóban megélhessék a jelenlét és az áramlás művészetét . A táborok úgy vannak kitalálva, hogy a jóga órák mellett számos lehetőség kínálkozzon a feltöltődésre, a kikapcsolódásra és az új élmények befogadására. A fő szempont pedig mindig a flow élmény megélésén van, vagyis, ha a jóga órán egy bizonyos póz nem esik jól, akkor nem kell beleerőltetned magad, ha a kirándulás helyett Te napoznál, pihennél akkor, az is teljesen jól van, ha meginnál este a csoport társakkal egy bort, akkor tedd azt. Lényeg, hogy hangolódj rá a valódi énedre és cselekedj a szerint!

Bízom benne, hogy Neked is lehetőséged adódik megtapasztalni az áramlást és hamarosan találkozunk az egyik számodra szimpatikus programon.

Timi